Tallinn Trophyn kaikki tulokset

25.11.2015

Tallinn Trophyssa nähtiin viime viikonloppuna myös useita luistelijoitamme pienistä yksinluistelijoista SM-seniori jäätanssipariin.

Cubs Girls 2005 -sarjassa nähtiin 28 ja Cubs Girls 2006 – sarjassa 30 osallistujaa. Helsingin Luistelijoista sarjoissa oli kaikkiaan kuusi tyttöä. Salma Teivaala luisteli Cubs Girls 2005 –sarjassa sijalle 20. Salma keräsi ohjelmallaan pisteet 22,14. Sijalle 22 luisteli Venla Lankinen pistein 22,09. Kiisa Rasia ja Fiona Ahonen päätyivät tuloslistalla peräkkäisille sijoille 26 ja 27, Kiisan pisteet 17,50 toivat sijan 26 ja Fionan pisteet 17,49 sijan 27. Cubs Girls 2006 – sarjassa Emilia Wartiovaaran pisteet 21,93 toivat hänelle sijan 22. Oona Veijola oli sarjassa sijalla 28 pistein 18,16.

Junioritytöissä Oona Ounasvuori sijoittui sijalle 10 pistein 91,30. Oona onnistui vapaaohjelmassa kaksoisaxelissa ja kolmoistulpissa, myös kolmoislutz oli hyvä yritys, vaikka hyppy katsottiin vajaaksi. Mikla Rasia osallistui ensimmäiseen ISU-kilpailuunsa Advanced Novice pojissa ja sijottui 8. keräten pisteitä 76,93. Mikla onnistui vapaaohjelmassa mm. molemmissa kaksoisaxeleissa, myös piruetit pyörivät mukavasti. Nella Noiva teki myös hyvin onnistuneen vapaaohjelman Advanced Novice tytöissä. Lopullinen sijoitus oli 28., kun kilpailuun osallistui 50 luistelijaa. Nella yritti rohkeasti mm. kolmoisrittiä, vaikka hyppy tällä kertaa arvioitiinkin vajaaksi. Kaksoisaxelit ja muut kaksoishypyt onnistuivat moitteettomasti.

Tallinnassa kilpailtiin myös jäätanssin Advanced Novice ja Basic Novice – sarjoissa. Katrina Myntti ja Mirko Niskanen luistelivat sarjassaan sijalle 11 pistein 53,99. Sanni Rytkönen ja Miitri Niskanen olivat puolestaan viidensiä Basic Novice -sarjassa pisteillä 56,08.

Huikeassa ennätysvauhdissa tällä kaudella luisteleva SM-senioriparimme Cecilia Törn-Jussiville Partanen jatkoivat samalla linjalla myös Tallinn Trophyssa. Uudet ennätyspisteet 142,90 toivat tällä kertaa kolmannen sijan ja täten uran ensimmäisen mitalin ISU Challenger – tason kilpailusta.