Emilia Toikkanen nousi SM-kilpailuissa viidenneksi

17.12.2017

Emilia Toikkanen nousi viidenneksi (Kuva: Antti Lehto)
Oona Ounasvuori (Kuva: Antti Lehto)
Jade Rautiainen (Kuva: Antti Lehto)

Helsingin Luistelijoiden järjestämissä yksinluistelun ja jäätanssin Suomen mestaruuskilpailuissa EVT:n Emmi Peltonen sai kutreilleen Jääkuningattaren kruunun. Emmi sai vapaaohjelmasta pisteitä 102,86, ja voitti naisten kilpailun kokonaispistein 164,11. Toiseksi luisteli ESJT:n Viveca Lindfors saaden kokonaispisteet 159,89. Tapparan Taitoluistelijoiden Jenni Saarinen oli kolmas.

Emilia Toikkanen nosti sijoituksensa naisten kilpailussa hienosti viidenneksi. Hänen vapaaohjelmansa alkoi hieman epävarmasti, mutta ote vahvistui loppua kohti ja toi vapaaohjelmasta pisteet 76.14 ja kokonaispisteet 115,06.

Oona Ounasvuori teki vapaaohjelmansa kokonaisuutena hyvin, vaikka yksi hypyistä päätyikin jään pintaan, Vapaaohjelmasta hän sai pisteet 70,07. Kokonaispisteillä 108,09 hän oli kilpailun 8.

Ensimmäistä kauttaan senioreissa luistelevalla Jade Rautiaisella ei vapaaohjelmassa ollut tällä kertaa paras päivä. Rohkeasti hän kuitenkin vei ohjelmansa loppuun ja sai suorituksestaan pisteet 61,25. Kokonaispistein 94,17 hän päätyi sijalle 10.