Sunlights voitti minorisarjan

18.3.2018

Kansallisten kolmannen valintakisan sunnuntain kilpailijat odottamassa palkintojen jakoa.
Lauantain kisan jälkeen.

Kansallisten sarjojen kolmas kilpailu käytiin viikonloppuna Turussa. Sunlights voitti minorit ohjelmallaan ”Seikkailu merellä”, joka sujui virheittä ja toi pisteet 38,60. Sarjassa kilpaili 19 joukkuetta.
All Stars luisteli hienosti neljänneksi kansallisissa senioreissa. Joukkue onnistui ohjelmassaan  ”Chorus Line” ja sai pisteet 46,45. Seniorisarjan päätöskilpailuun osallistui kymmenen joukkuetta.
Silverlights sijoittui kansallisissa noviiseissa sijalle 14. ”Delfiinin tarina” toi joukkueelle pisteet 60,60. Mukana noviisikilpailussa oli 19 joukkuetta.

Turussa nähtiin lauantaina kisaamassa huikeat 37 tulokasjoukkuetta! Kolmeen ryhmään jaetussa kisassa Sunflowers luisteli 2. ryhmässä ja saavutti kauden parhaalla ohjelmallaan neljännen sijan pistein 60,60.

Junioreissa Moonlights oli ehjällä suorituksella seitsemäs pistein 40,12. Moonshadows kärsi valitettavasti musiikin teknisestä viasta ja jäi sijalle 16 pistein 25,80. Masters-sarjassa Ice Elegance oli siistillä luistelulla viides pistein 35,77.