Musketeers jäi MM-kilpailuista

11.2.2018

Musketeers ei sunnuntaina onnistunut vapaaohjelmassaan Voodoo Dolls MM-karsinnoissa Tikkurilassa. Se menetti pelin jo alkuohjelmasta, mutta luistelijat taistelivat silti ohjelmansa vahvasti loppuun asti.

”Kasoista ja kaaoksista mentiin aina tiukasti takaisin riviin”, kuvaa valmentaja Anu Oksanen ylpeänä joukkueensa taisteluhengestä.

Anu oli myös onnellinen kannustuksesta, jota entiset ja nykyiset marigoldit, entiset musketit sekä  stagut, joukkueelle osoittivat: ”Ihana HL-perhe”, hän kiittää.

Musketeers on lyhytohjelmien jälkeen neljäntenä MM-valinnoissa Tikkurilassa. Joukkue sai lyhytohjelmastaan, johon osui yksi kaatuminen, pisteet 53,64. Vapaaohjelmasta joukkue kokosi pisteet 84,61. Kokonaisuudesta vei pisteitä neljä kaatumista, ja joukkue jäi vapaaohjelmakilpailussa viidenneksi. Kokonaispisteitä joukkue kokosi  138,25, mikä pisti sen kokonaiskilpailussakin neljätenä.

Voiton vei sekä lyhyt- että vapaaohjelmissa Kaarinan Dream Edges, jonka kokonaispisteet nousivat kauden parhaaseen tulokseen 170,48 pisteeseen. Toiseksi luisteli HTK:n Team Fintastic yhteispistein 160,87.

Uudistuneiden karsintasääntöjen mukaisesti MM-Zagrebiin matkustaa maaliskuussa karsintakilpailun voittaja Dream Edges sekä ja kauden aiemman ennätystuloksen luistellut HTK:n Team Fintastic.

Taitoluisteluliitto sinetöi valinnat tiistaina. Musketeers valmentajineen toivottaa onnea ja zemppiä MM-kisoihin lähteville.

Kilpailujen tulossivu