Sunlights

Minorit

 

Joukkue 2016-2017:

Aalto Emma, Castrén Iiris, Dickman Janica, Hakomäki Lumi, Hankonen Sara, Henriksson Natalia, Jaroma Elsa, Karinen Melina, Kesäläinen Emma, Kirves Yazmin, Knif Edith, Koskela Noora, Kukkonen Katariina, Kuokkanen Fanni, Laasonen Nella, Laine Nelma, Marjamaa Matilda, Mustakallio Sofia, Nissilä Iida-Maria, Näivö Anni, Näivö Laura, Parkko Nelli, Partanen Eerika, Rautee Ronja, Salomaa Emilia, Suojanen Meri, Tammilehto Oona, Väisänen Elsa, Österlund Mira

Valmentajat:
Tiina Pesonen, Noora Virmanen, Sanni Levy, Anna Karjalainen

Baletti: Pirjo Kuha

Joukkueenjohtajat:  Tiina Hankonen 
Huoltajat: Katja Koskela, Mervi Kukkonen ja Mia Parkko

Ohjelman teema: School of Rock 

Uusi koulupäivä valkenee Horace Greenin koulussa. Kuuliaiset oppilaat ovat asettautuneet valmiiksi päivän klassisen musiikin tuntia varten. Heidän yllätyksekseen musiikkitunnin keskeyttääkin uusi sijainen Dewey, joka on napannut työn salaa omalta kämppikseltään.

Dewey on entinen rokkikukko, joka on menettänyt oman rokkibändinsä. Kun hän huomaa oppilaidensa musikaaliset taidot, hän alkaa leipoa nörteistä tunti tunnilta rocktähtiä, jotta he voivat yhdessä perustaa bändin ja osallistua rock-kilpailuun.

Kun vanhemmille paljastuu, että Dewey onkin valeopettaja ja klassinen musiikki on vaihtunut rokkiin, joutuu hän lähtemään pois koulusta. Oppilaat kaipaavat kuitenkin häntä valtavasti ja heidän yhteistä projektiaan. Kun rock-kilpailu on käsillä päättävät oppilaat hakea opettajansa takaisin ja todistaa kaikille, mistä School of Rockissa on todella kyse.

Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa @sunlightshl